Valmistusohje

n. 2 litraa suppilovahveroita
3 keskikokoista sipulia

liemi:
2 dl väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
4 dl sokeria
1 tl suolaa
2 tl korianterin siemeniä
2 kanelitankoa
n. 3 sentin pala tuoretta inkivääriä
hiukan muskottia

  1. Puhdista sienet, kuori ja viipaloi sipulit ja leikkaa kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kiehauta kaikki liemiainekset kattilassa.
  3. Lisää sienet ja sipuliviipaleet ja keitä niitä hiljalleen 25–30 minuuttia.
  4. Tölkitä kuumina ja sulje tölkit hyvin.

    Anna sienten maustua muutama vuorokausi.
    Sienet säilyvät hyvin viileässä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 41 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.5 g
  • Sokerit 8.7 g
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Natrium 63.8 mg
  • Kalsium 5 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • C-vitamiini 1.5 mg
Jaa sivu