Valmistusohje

2 litraa huoneenlämpöistä vettä
2 lasillista mustikoita
1 1/2-2 lasillista sokeria

1. Kaada vesi isoon lasipurkkiin, sekoita sokeri veteen ja lisää mustikat.
2. Nosta kelmulla peitetty purkki aurinkoiselle ikkunalle.
3. Kahden viikon kuluttua juoma on valmista siivilöitäväksi ja pullotettavaksi.
4. Menninkäisen juoma maistuu metsältä ja säilyy viileässä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 281 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 69.6 g
  • Sokerit 66.5 g
  • Kuitu, kokonais- 1.8 g
  • Natrium 5.2 mg
  • Kalsium 26.3 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 8.9 mg
Jaa sivu