Valmistusohje

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1 tlk tomaattimurskaa
250 g kasvissuikaleita (pakaste)
1 tl suolaa
0,5 tl timjamia tai oreganoa
1 tl sokeria
2 tl viinietikkaa
1 l kasvislientä
250 g vihreitä papuja (pakaste)
1 prk isoja valkoisia papuja (säilyke)
2 dl täysjyvämakaronia
silputtua persiljaa tai basilikaa

  1. Pilko sipulit pieneksi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipulit ja kuullota hetki.
  2. Lisää kattilaan tomaattimurska, kasvissuikaleet, mausteet ja liemi. Anna hautua noin 15 minuuttia.
  3. Lisää pavut ja makaronit ja keitä, kunnes makaronit ovat kypsiä. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Ripottele lopuksi pinnalle silputtuja yrttejä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 20.2 mg
  • Rauta 2.3 mg
  • Kalsium 67.6 mg
  • Natrium 21318.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.8 g
  • Sokerit 6.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 51.8 g
  • Proteiini 26.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 25.2 g
  • Rasva 27.3 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!