Valmistusohje

2 dl vettä
2 rkl glögimaustetta tai muutama kokonainen neilikka ja kardemumman siemen, pala inkivääriä ja kanelitanko
mustaherukkamehua
sokeria
vettä
kuorittuja manteleita
rusinoita

  1. Keitä vettä ja mausteita muutaman minuutin ajan.
  2. Siivilöi mausteliemi ja laita se uudelleen kattilaan.
  3. Lisää mehua, sokeria ja vettä.
  4. Kuumenna ja tarjoa höyryävänä.
  5. Lisää laseihin muutama manteli ja rusina.

    Lisää halutessasi glögiin punaviiniä.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 11 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
  • Sokerit 0.1 g
  • Kuitu, kokonais- 2.1 g
  • Natrium 1.2 mg
  • Kalsium 41 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 0.3 mg
Jaa sivu