Valmistusohje

3 dl vettä
2 rkl glögimaustetta tai muutama kokonainen neilikka ja kardemumman siemen, pala inkivääriä ja kanelitanko
mustaherukkamehua
sokeria
vettä
kuorittuja manteleita
rusinoita

  1. Keitä vettä ja mausteita noin 5 minuutin ajan.
  2. Siivilöi mausteliemi ja laita se uudelleen kattilaan.
  3. Lisää mehua, sokeria ja vettä.
  4. Kuumenna ja tarjoa höyryävänä.
  5. Lisää laseihin muutama manteli ja rusina.

    Lisää halutessasi glögiin punaviiniä.

    Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.6 g
  • Sokerit 0.1 g
  • Kuitu, kokonais- 2.1 g
  • Natrium 1.2 mg
  • Kalsium 41 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 0.3 mg