Valmistusohje

yli 5 kk
4–6 annosta

1 l vettä
2 ½ dl grahamjauhoja
4 dl (pakaste)mustikoita
1 dl sokeria

1. Vispilöi grahamjauhot kiehuvaan veteen.
2. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 20 minuuttia.
3. Lisää joukkoon jäiset pakastemustikat.
4. Makeuta puuroa hiukan.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 178 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 3.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 41.8 g
  • Sokerit 20.1 g
  • Kuitu, kokonais- 4.1 g
  • Natrium 2.7 mg
  • Kalsium 22 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 7.1 mg
Jaa sivu