Mustikka-sipulisalaatti
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/04/mustikka-sipulisalaatti.jpg
Mustikka-sipulisalaatti
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Kesä
- Maidoton
- Marjat
- Salaatit
Valmistusohje
1 jättisipuli
4 dl mustikoita
(öljykastiketta)
- Hienonna sipulit ja laita ne tarjoiluvadille raitoina vuorotellen mustikoiden kanssa.
- Ripottele päälle halutessasi hieman öljykastiketta.
0.23 kg CO2 ekv
- Energia 33 kcal/annos
- C-vitamiini 11.4 mg
- Rauta 0.5 mg
- Kalsium 19.5 mg
- Natrium 1.1 mg
- Kuitu, kokonais- 2.1 g
- Sokerit 5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 9.2 g
- Proteiini 0.6 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.4 g
Pääraaka-aineet
-
1 iso annos (100.0 g)Sipuli
-
4 dlMustikka, metsämustikka