Valmistusohje

7 dl vettä
4 dl mustikoita
½ dl sokeria

suurus:
2 rkl perunajauhoja
1 dl vettä

  1. Mittaa kattilaan vesi, mustikat ja sokeri.
  2. Keitä noin 10 minuuttia ja nosta kattila liedeltä.
  3. Sekoita perunajauhot kylmään veteen.
  4. Lisää suurus liemeen yhtäjaksoisesti kaataen ja samalla puuhaarukalla sekoittaen.
  5. Kiehauta keitto ja pane se jäähtymään kulhoon.
  6. Ripottele pinnalle vähän sokeria.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 92 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.4 g
  • Sokerit 16.4 g
  • Kuitu, kokonais- 1.9 g
  • Natrium 2.3 mg
  • Kalsium 18.1 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 8.9 mg
Jaa sivu