Valmistusohje

2,5 dl jauhoja
2 dl hiutaleita
1 tl leivinjauhetta
2 ylikypsää, pilkullista banaania
1 dl vettä tai vauvalle sopivaa maitoa
1 rkl rypsiöljyä
2 dl pakastemustikoita

1. Sekoita kulhossa kuivat aineet.
2. Soseuta banaani esimerkiksi haarukalla. Lisää banaanisose, vesi ja öljy kuivien aineiden joukkoon.
3. Sekoita joukkoon myös kohmeiset tai tuoreet mustikat.
4. Jaa taikina muffinssivuokiin.
5. Paista muffinsseja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Vinkki! Voit korvata mustikat myös muilla marjoilla tai hedelmäpaloilla tai -raasteella.
VinkkI! Lisämakua saat kardemummalla (0,5 tl).

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 118 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.8 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • Kalsium 56.5 mg
  • Natrium 49.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 5.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23 g
  • Proteiini 2.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 2 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*