Mustikkapehmo
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/mustikkapehmonetti.jpg
		
		Mustikkapehmo
- 
				
					Avainsanat:
				
														
 - Junnukokki
 - Jälkiruoat
 - Kananmunaton
 - Marjat
 - Välipalat
 
Valmistusohje
1 annos
1 dl piimää
1 dl jäätelöä
1 dl mustikoita
1 rkl leseitä
- Mittaa kaikki aineet kapeaan, korkeaan kulhoon.
Jäätelön kannattaa antaa pehmitä hetki huoneenlämmössä. - Sekoita pehmo sauvasekoittimella.
 - Notkista maidolla jos tarvetta.
 - Maista ja makeuta jos tarvetta
 - Tarjoa heti.
Testattu Marttakeittiössä 
Hiilijalanjälki / annos
							0.46							kg CO2 ekv
						
					Ravintosisältö / annos
- Energia 203 kcal
 - Rasva 9 g
 - Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
 - Proteiini 6.9 g
 - Hiilihydraatti erotuksena 26.6 g
 - Sokerit 17.3 g
 - Kuitu, kokonais- 3.5 g
 - Natrium 63.8 mg
 - Kalsium 208 mg
 - Rauta 1.2 mg
 - C-vitamiini 10.7 mg
 
Pääraaka-aineet
- 
								1 rklLese, kauralese
 - 
								1 dlMustikka, metsämustikka
 - 
								1 dlJäätelö, kermajäätelö
 - 
								1 dlPiimä, kevytpiimä, 2% rasvaa