Valmistusohje

1 l kaurahiutaleita
1 l ruishiutaleita
2 dl vehnäleseitä
250 g rusinoita
2 dl pähkinärouhetta
(kuivattuja hedelmiä)
1-1 1/2 dl fariinisokeria

  1. Jos käytät kuivattuja hedelmiä, huuhtele ne hyvin.
  2. Leikkaa kuivuneina pieniksi palasiksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja säilytä kuivassa paikassa.
  • Saat lisää makua, jos paahdat hiutaleet leivinpaperin päällä uunin keskitasossa 125°C:ssa noin tunnin ajan.

 

Ainesosat

  • 10 dl
    Kaurahiutale
  • 10 dl
    Ruishiutale
  • 2 dl
    Lese, vehnälese
  • 250 g
    Rusina
  • 110 g
    Pähkinä, cashewpähkinä
  • 1 1/2 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 172 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 2.2 mg
  • Kalsium 19 mg
  • Natrium 2.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.2 g
  • Sokerit 11.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 33.5 g
  • Proteiini 4.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
  • Rasva 3.6 g
Jaa sivu