Ainesosat

  • 10 dl
    Kaurahiutale
  • 10 dl
    Ruishiutale
  • 2 dl
    Lese, vehnälese
  • 250 g
    Rusina
  • 110 g
    Pähkinä, cashewpähkinä
  • 1 1/2 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 1080 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.3 mg
  • Rauta 13.8 mg
  • Kalsium 118.5 mg
  • Natrium 13.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 26.4 g
  • Sokerit 73.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 209.4 g
  • Proteiini 29.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3 g
  • Rasva 22.6 g

Valmistusohje

1 l kaurahiutaleita
1 l ruishiutaleita
2 dl vehnäleseitä
250 g rusinoita
2 dl pähkinärouhetta
(kuivattuja hedelmiä)
1-1 1/2 dl fariinisokeria

  1. Jos käytät kuivattuja hedelmiä, huuhtele ne hyvin.
  2. Leikkaa kuivuneina pieniksi palasiksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja säilytä kuivassa paikassa.
  • Saat lisää makua, jos paahdat hiutaleet leivinpaperin päällä uunin keskitasossa 125°C:ssa noin tunnin ajan.

 

Jaa sivu