Valmistusohje

2 munaa
5 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kiehautettuja, hienonnenttuja nokkosia
1/2 tl suolaa
1 rkl öljyä

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon puolet maidosta ja sitten jauhot. Lisää sitten loput maidosta, nokkoset, suola ja öljy.
  2. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  3. Paista taikinasta paistinpannulla lettuja.
  • Jos panet taikinan mehukanisteriin, voit sekoittaa taikinaa helposti ravistelemalla kanisteria. Kanisterista taikinan annostelu pannulle on helppoa ja siistiä. Lisäksi kanisterissa taikinan voi ottaa mukaan, jos haluat paistaa lettuja vaikkapa luontoretkellä.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*