Valmistusohje

0,5 päärynä
1 kananmuna
2 tl öljyä
0,5 dl kaurahiutaleita
0,5 tl leivinjauhetta
ripaus kanelia (Ceylon)

1. Pese, kuori ja raasta puolikas päärynä.
2. Sekoita kulhossa päärynäraaste, kananmuna ja öljy.
3. Sekoita kaurahiutaleiden joukkoon leivinjauhe ja kaneli. Yhdistä kuivat aineet raasteseokseen.
4. Jaa taikina kahteen mikronkestävään mukiin.
5. Kypsennä mikrossa täydellä teholla ensin 90 sekuntia ja sitten 60 sekuntia ja sitten 30 sekuntia, kunnes muffinssit ovat kypsiä. Kypsennysaika riippuu mikron tehosta.
6. Anna jäähtyä ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 1.6 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 166.7 mg
  • Natrium 178.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.9 g
  • Proteiini 5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1 g
  • Rasva 8.1 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*