Valmistusohje

150 g herkkusieniä, siitakkeita tai pakastettuja, esikäsiteltyjä sieniä
2-3 porkkanaa
pala purjoa
pieni pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna tai vajaa 1 tl kuivattua
½-1 tuoretta chiliä
2 rkl öljyä
1 l vettä
2 liemikuutiota
1 limetin mehu
2 levyä (10 x 10 cm) munanuudeleita
hienonnettua tuoretta korianteria

  1. Paloittele sienet.
  2. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
  3. Suikaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
  4. Hienonnan inkivääri.
  5. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna.
  6. Kuumenna öljy kattilassa, lisää sienet, porkkanat, purjo, inkivääri ja chili. hauduta hetki.
  7. Lisää vesi ja liemikuutiot. Kuumenna kiehuvaksi.
  8. Lisää nuudelit ja keitä, kunnes nuudelit ovat kypsiä.
  9. Lisää lopuksi keittoon limetin mehua ja tuoretta korianteria.

Ainesosat

  • 150 g
    Herkkusieni
  • 2 iso annos (100.0 g)
    Porkkana
  • 75 g
    Purjosipuli
  • 10 g
    Inkivääri, juurakko, raaka
  • 1 kpl
    Chili, vihreä, tuore
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 10 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1/3 dl
    Sitruunamehu
  • 100 g
    Nuudeli, vehnä-
  • 1/2 dl
    Korianterin lehdet
  • 2 kpl
    Kasvisliemikuutio

Reseptin ravintosisältö

Energia 196 kcal/annos
  • Rasva 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
  • Proteiini 4.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 28.2 g
  • Sokerit 4.1 g
  • Kuitu, kokonais- 3.4 g
  • Natrium 995 mg
  • Kalsium 42.6 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 24.3 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu