Valmistusohje

100 g kalamataoliiveja (säilyke)
(1–2 anjovisfileetä)
1 rkl pieniä kapriksia
1 valkosipulin kynsi
0,5 dl oliiviöljyä

  1. Soseuta kaikki ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 35 kcal/annos
  • Rasva 3.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
  • Proteiini 0 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.4 g
  • Sokerit 0 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 96.8 mg
  • Kalsium 0.2 mg
  • Rauta 0 mg
  • C-vitamiini 0.1 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*