Valmistusohje

2 rkl sinappia
1 tl sokeria
1 – 2 rkl sitruunamehua
2 valkosipulin kynttä
noin 2 dl öljyä
kylmää vettä

1. Mittaa mausteet kapeapohjaiseen astiaan ja lisää öljyä nauhana vatkaten, kunnes kastike on aivan paksua.
2. Lisää vettä, niin että kastike on sopivan juoksevaa tar­jottavak­si.

Vinkki! Kastike on helppo valmistaa, jos käytät vatkaa­miseen sähkö- tai sauvavatkainta.

Reseptin ravintosisältö

Energia 65 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.3 mg
  • Rauta 0 mg
  • Kalsium 1.1 mg
  • Natrium 14.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 0.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.6 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 7.2 g
Jaa sivu