Valmistusohje

5 punasipulia
3 dl punaviiniä
2 kanelitankoa
10 neilikkaa
2 dl hillosokeria
½ sitruunan mehu

1. Kiehauta punaviini ja mausteet.
2. Lisää suikaloidut sipulit ja keitä ne kuultaviksi.
3. Lisää hillosokeri ja keitä 10 minuuttia.
4. Nosta kattila liedeltä ja lisää sitruunamehu.
Tölkitä kuumana.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 49 kcal/annos
  • C-vitamiini 2 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 8.2 mg
  • Natrium 1.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 9.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.1 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0 g
Jaa sivu