Valmistusohje

500 g happamia omenia
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
500 g (6 dl) hillosokeria

  1. Poista omenoista siemenkodat.
  2. Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi.
  3. Kaada raaste ja sitruunamehu kattilaan ja kuumenna.
  4. Lisää hillosokeri vähitellen ja keitä 15-20 minuuttia.
  5. Anna hillon jäähtyä n. 20 minuuttia.
  6. Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin.

Ainesosat

  • 500 g
    Omena, ulkomainen, kuorittu
  • 500 g
    Kesäkurpitsa, zucchini
  • 1/2 dl
    Sitruunamehu
  • 500 g
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 47 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.9 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 2 mg
  • Natrium 0.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 11.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 11.7 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu