Omenaglögi

G
4 annosta

Valmistusohje

4 dl omenatäysmehua
1 dl vettä
2 tl hunajaa
½ tl kanelia ja inkivääriä
(2 neilikkaa, 1 tähtianis)
tilkka sitruunamehua
koristeeksi sitruunaviipaleita

1. Mittaa ainekset valmiiksi kattilaan
2. Kuumenna mehu lähes kiehuvaksi.
3. Maista varovasti ja lisää  hiukan vettä, hunajaa ja sitruunamehua.
4. Koristele sitruunaviipaleilla.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.33 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 61 kcal
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 15.5 g
  • Sokerit 13.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 4.2 mg
  • Kalsium 16 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 35.2 mg