Omenaglögi

G
4 annosta

Valmistusohje

4 dl omenatäysmehua
1 dl vettä
2 tl hunajaa
½ tl kanelia ja inkivääriä
(2 neilikkaa, 1 tähtianis)
tilkka sitruunamehua
koristeeksi sitruunaviipaleita

1. Mittaa ainekset valmiiksi kattilaan
2. Kuumenna mehu lähes kiehuvaksi.
3. Maista varovasti ja lisää  hiukan vettä, hunajaa ja sitruunamehua.
4. Koristele sitruunaviipaleilla.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.33 kg CO2 ekv
  • Energia 61 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 15.5 g
  • Sokerit 13.5 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 4.2 mg
  • Kalsium 16 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • C-vitamiini 35.2 mg