Valmistusohje

300–400 g porsaan ulkofileetä suikaleina
2 isoa makeaa omenaa
1 sipuli
1 rkl voita tai öljyä
1 tl vahvaa currytahnaa
suolaa
2 dl kevytkermaa

  1. Paahda lihasuikaleita kuivalla pannulla.
  2. Ota suikaleet pois ja pidä lämpimänä.
  3. Kuori, lohko ja viipaloi omenat ja sipulit.
  4. Kuumenna rasva pannulla ja lisää currytahna.
  5. Lisää omena- ja sipuliviipaleet kuullota ne pehmeiksi.
  6. Mausta suolalla, lisää kerma ja lihasuikaleet ja hauduta noin 5 minuuttia.
  7. Tarkista maku.

    Tarjoa pastan kanssa.

Ainesosat

  • 350 g
    Porsaanfilee, ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 %
  • 2 iso annos (300.0 g)
    Omena, ulkomainen, kuorittu
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 rkl
    Voi
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1 tl
    Maustetahna, currytahna, mieto / tikka
  • 2 dl
    Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 %

Reseptin ravintosisältö

Energia 289 kcal/annos
  • C-vitamiini 8.1 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 41 mg
  • Natrium 515.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.9 g
  • Sokerit 16.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.7 g
  • Proteiini 20.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.3 g
  • Rasva 14.5 g
Jaa sivu