Valmistusohje

4 pienehköä omenaa
2 dl omenasosetta
1 prk (2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk (n. 200 g) maitorahkaa
1 tl vaniljasokeria
noin 2 dl mysliä

  1. Leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.
  2. Vaahdota vaniljakastike.
  3. Sekoita rahka ja vaniljakastike keskenään tasaiseksi seokseksi. Mausta vaniljasokerilla.
  4. Kokoa kerrosherkut läpinäkyviinlaseihin tai jälkiruokakulhoihin. Laita kerroksittain rahkaseosta, omenanpalasia, mysliä ja omenasosetta.
  5. Laita päällimmäiseksi koristeeksi omenanpalasia tai mysliä.
    Tarjoa heti jälkiruoaksi tai välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 232 kcal/annos
  • C-vitamiini 18.5 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 131.1 mg
  • Natrium 84 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.6 g
  • Sokerit 24.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 59.1 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Rasva 3.3 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*