Valmistusohje

(kahdelle)

2 dl omenamehua
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl vaahterasiirappia
puolikas lime
pieni omena
kanelitankoja
jäitä
hiilihapotettua vettä

  1. Pane kannuun jäitä ja mittaa sinne mehu, viinietikka ja vaahterasiirappi.
  2. Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi. Lohko lime.
  3. Purista parin limelohkon mehu kannuun ja tiputa myös lohkot kannuun. Säästä loput lohkot koristeluun. Sekoita hyvin.
  4. Pane laseihin jääpaloja ja jaa juomaseos laseihin. Käytä tarvittaessa siivilää niin, että kannun jääpalat ja limelohkot eivät päädy laseihin.
  5. Täydennä laseja hiilihapotetulla vedellä (n. 0,5 dl per lasi).
  6. Asettele molempiin laseihin kanelitanko ja koristele jäljelle jääneillä limelohkoilla ja omenaviipaleilla.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*