Valmistusohje

1 patonki tai päivän vanha hiivaleipä
kuivattua, hienonnettua oreganoa
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa

  1. Mausta oliiviöljy oreganolla noin 12 tuntia ennen käyttöä.
    Öljyn maku vain paranee seuraavana päivänä.
  2. Paahda patonkiviipaleet kevyesti ja pyyhkäise niitä hyvin kevyesti halkaistulla valkosipulinkynnellä.
  3. Sivele viipaleet oreganolla maustetulla oliiviöljyllä, ripottele aavistus suolaa pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 290 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 9.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Proteiini 7.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 46.3 g
  • Sokerit 0.3 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 1045.4 mg
  • Kalsium 18.5 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg
Jaa sivu