Valmistusohje

1 patonki tai päivän vanha hiivaleipä
kuivattua, hienonnettua oreganoa
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa

  1. Mausta oliiviöljy oreganolla noin 12 tuntia ennen käyttöä.
    Öljyn maku vain paranee seuraavana päivänä.
  2. Paahda patonkiviipaleet kevyesti ja pyyhkäise niitä hyvin kevyesti halkaistulla valkosipulinkynnellä.
  3. Sivele viipaleet oreganolla maustetulla oliiviöljyllä, ripottele aavistus suolaa pinnalle ja tarjoa heti.

Ainesosat

  • 1 tl
    Oregano, kuivattu
  • 3.5 g
    Valkosipuli
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 400 g
    Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho
  • 2 rkl
    Oliiviöljy

Reseptin ravintosisältö

Energia 290 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 18.5 mg
  • Natrium 1045.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Sokerit 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 46.3 g
  • Proteiini 7.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
  • Rasva 9.7 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu