Oreganocrostinit
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/oreganocrostinit.jpg
Oreganocrostinit
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Munaton
Valmistusohje
1 patonki tai päivän vanha hiivaleipä
kuivattua, hienonnettua oreganoa
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa
- Mausta oliiviöljy oreganolla noin 12 tuntia ennen käyttöä.
Öljyn maku vain paranee seuraavana päivänä. - Paahda patonkiviipaleet kevyesti ja pyyhkäise niitä hyvin kevyesti halkaistulla valkosipulinkynnellä.
- Sivele viipaleet oreganolla maustetulla oliiviöljyllä, ripottele aavistus suolaa pinnalle ja tarjoa heti.
0.15 kg CO2 ekv
- Energia 290 kcal/annos
- Rasva 9.7 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.8 g
- Proteiini 7.5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 46.3 g
- Sokerit 0.3 g
- Kuitu, kokonais- 3 g
- Natrium 1045.4 mg
- Kalsium 18.5 mg
- Rauta 1.8 mg
- C-vitamiini 0.2 mg
Ainesosat
-
2 rklOliiviöljy
-
400 gVaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho
-
1 tlSuola, pöytäsuola
-
3.5 gValkosipuli
-
1 tlOregano, kuivattu