Valmistusohje

1 prk kypsiä kikherneitä (230 g)
1 rkl rypsiöljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
1 tl curryjauhetta
ripaus suolaa

1. Huuhtele kikherneet siivilässä.
2. Lisää pannulle kikherneet, öljy ja mausteet suolaa lukuun ottamatta. Paahda kikherneitä pannulla miedolla lämmöllä noin 10–15 minuuttia. Lisää ripaus suolaa. Nauti keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 167 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.1 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • Kalsium 26.6 mg
  • Natrium 87.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 5 g
  • Sokerit 4.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.6 g
  • Proteiini 8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 4.7 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*