Valmistusohje

lohko varhaiskaalia
1-2 dl rouhittuja maapähkinöitä
2 rkl öljyä
yhden sitruunan mehu

  1. Suikaloi kaali.
  2. Paahda pähkinöitä hetki pannulla.
  3. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna hetki marinoitua.

Ainesosat

  • 1 1/2 dl
    Pähkinä, maapähkinä
  • 1 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 1/2 dl
    Sitruunamehu

Reseptin ravintosisältö

Energia 448 kcal/annos
  • C-vitamiini 5 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 21.2 mg
  • Natrium 0.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Sokerit 2.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.1 g
  • Proteiini 6.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.6 g
  • Rasva 44.8 g
Jaa sivu