Valmistusohje

1 kananmuna
voita

  1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää rikottu kananmuna voin joukkoon.
  2. Kuoren puolikkaalla voit pitää keltuaista hetken keskellä, jolloin saat ns. häränsilmän.
  3. Paista alhaisessa lämpötilassa, jottei muna ruskistu liikaa.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 136 kcal/annos
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 35.9 mg
  • Natrium 107.7 mg
  • Sokerit 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 7.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Rasva 11.8 g
Jaa sivu