Ainesosat

  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 1/2 rkl
    Voi

Reseptin ravintosisältö

Energia 136 kcal/annos
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 35.9 mg
  • Natrium 107.7 mg
  • Sokerit 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 0.2 g
  • Proteiini 7.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5 g
  • Rasva 11.8 g

Valmistusohje

1 kananmuna
voita

  1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää rikottu kananmuna voin joukkoon.
  2. Kuoren puolikkaalla voit pitää keltuaista hetken keskellä, jolloin saat ns. häränsilmän.
  3. Paista alhaisessa lämpötilassa, jottei muna ruskistu liikaa.
Jaa sivu