Valmistusohje

1 annos

2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä

  1. Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön yli.
  2. Kiehauta ne aamulla ja lisää seokseen jauhot ja leseet.
  3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • Kalsium 44 mg
  • Natrium 6.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.8 g
  • Proteiini 4.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 2.3 g