Pajalan puuro
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/04/IMG_9709.jpg
Pajalan puuro
-
Avainsanat:
- Kananmunaton
- Maidoton
- Välipalat
Valmistusohje
1 annos
2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä
- Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön yli.
- Kiehauta ne aamulla ja lisää seokseen jauhot ja leseet.
- Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.
Hiilijalanjälki
0.16 kg CO2 ekv
Ravintosisältö
- Energia 155 kcal/annos
- C-vitamiini 0.2 mg
- Rauta 2.1 mg
- Kalsium 44 mg
- Natrium 6.9 mg
- Kuitu, kokonais- 6.1 g
- Sokerit 11.6 g
- Hiilihydraatti erotuksena 35.8 g
- Proteiini 4.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
- Rasva 2.3 g
Pääraaka-aineet
-
2 dlVesi, vesijohtovesi
-
1 tlPellavansiemen, kokonainen
-
2 kplLuumu, kivetön, kuivattu
-
2 kplAprikoosi, kuivattu
-
2 rklJauho, grahamjauho
-
2/3 rklLese, kauralese