Valmistusohje

1 annos

2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä

  1. Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön yli.
  2. Kiehauta ne aamulla ja lisää seokseen jauhot ja leseet.
  3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö

Energia 155 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.2 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • Kalsium 44 mg
  • Natrium 6.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.8 g
  • Proteiini 4.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 2.3 g
Jaa sivu