Valmistusohje

1 annos

2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä

  1. Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön yli.
  2. Kiehauta ne aamulla ja lisää seokseen jauhot ja leseet.
  3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Ainesosat

  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 1 tl
    Pellavansiemen, kokonainen
  • 2 kpl
    Luumu, kivetön, kuivattu
  • 2 kpl
    Aprikoosi, kuivattu
  • 2 rkl
    Jauho, grahamjauho
  • 2/3 rkl
    Lese, kauralese

Reseptin ravintosisältö

Energia 155 kcal/annos
  • Rasva 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.8 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Natrium 6.9 mg
  • Kalsium 44 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu