Valmistusohje

1 annos

2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä

  1. Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön yli.
  2. Kiehauta ne aamulla ja lisää seokseen jauhot ja leseet.
  3. Hauduta puuroa noin 15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö

Energia 155 kcal/annos
  • Rasva 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.8 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Kuitu, kokonais- 6.1 g
  • Natrium 6.9 mg
  • Kalsium 44 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu