Valmistusohje

Tästä annoksesta  noin 35 kuutiota (à 1 rkl)

400 g ruodotonta, kuutioitua kalaa, esim. kirjolohta, seitä, puna-ahventa tai kuhaa
2 dl vettä

  1. Keitä puhdistettu ja kuutioitu kala hiljalleen kypsäksi kannen alla, noin 8 minuuttia.
  2. Soseuta kypsänä keitinliemineen esim. sauvasekoittimella tai haarukalla.
  3. Jäähdytä.
  4. Nostele seos jääpalarasiaan. Laita jääpalarasia pakastepussiin ja pakasta.
  5. Irrota jäätyneet sosepalat jääpalarasiasta ja siirrä pakastusrasiaan tai -pussiin.

Tarjoa kasvis- tai perunasoseen kanssa.

Ainesosat

  • 400 g
    Kirjolohi, meri, filee
  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 18 kcal/annos
  • Rauta 0 mg
  • Kalsium 15 mg
  • Natrium 6 mg
  • Proteiini 1.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 1.3 g
Jaa sivu