Valmistusohje

Tästä annoksesta saat noin 35 kuutiota (à 1 rkl)

400 g jauhettua, rasvatonta lihaa,
esim. naudanpaistia, porsaan ulkofileetä, maustamatonta broilerinfileetä
2 dl vettä

  1. Keitä jauhettu liha kattilassa hiljalleen kypsäksi kannen alla, noin 10 minuuttia.
    Jos vauvasi ei ole vielä tottunut murumaiseen lihaan, soseuta liha kypsänä keitinliemineen esim. sauvasekoittimella.
  2. Jäähdytä.
  3. Nostele seos jääpalarasiaan.
  4. Laita jääpalarasia pakastepusiin ja pakasta.
  5. Irrota jäätyneet sosepalat jääpalarasiasta ja siirrä pakastusrasiaan tai -pussiin.

Tarjoa kasvis- tai perunasoseen kanssa.

Ainesosat

  • 400 g
    Naudanpaisti
  • 2 dl
    Vesi, vesijohtovesi

Reseptin ravintosisältö

Energia 12 kcal/annos
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 1 mg
  • Natrium 4.7 mg
  • Proteiini 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu