Pannukakku
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/pannukakku-ID-24204.jpg
Valmistusohje
3 munaa
8 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
½ dl öljyä
- Vatkaa munien rakenne rikki.
- Lisää puolet maidosta, jauhot ja suola hyvin sekoittaen.
- Lisää loppu maito ja öljy ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Anna taikinan turvota noin ½ tuntia.
- Kaada taikina voideltuun uunipannuun ja paista uunissa 225°C:ssa 15-20 minuuttia.
Tarjoa vähän jäähtyneenä hillon kanssa.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 0.7 mg
- Rauta 0.6 mg
- Kalsium 91 mg
- Natrium 94 mg
- Kuitu, kokonais- 0.7 g
- Sokerit 3.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 17.6 g
- Proteiini 5.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.3 g
- Rasva 6.6 g
Ainesosat
-
3 1/2 dlJauho, vehnäjauho, puolikarkea
-
3 pieni annos (60.0 g)Kananmuna, kuoreton
-
8 dlMaito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
-
1/4 tlSuola, pöytäsuola
-
1/2 dlRypsiöljy
Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus