Parmesaanibroileri

G
4 annosta

Valmistusohje

500 g broilerin rintafileitä
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
400 g pakastettua lehtipinaattia
½ sitruuna
80 g parmesaanijuustoa
1 ½-2 dl ruokakermaa
½ rkl sinappia
1 kanaliemikuutio
1 valkosipulin kynsi

  1. Öljyä rintafileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Laita sulatettu ja valutettu pinaatti uunivuoan pohjalle ja aseta broilerifileet niiden päälle.
  3. Purista sitruunanmehu, raasta parmesaani ja hienonna valkosipuli.
  4. Kuumenna ruokakerma. Lisää joukkoon sinappi, kanaliemikuutio, valkosipuli ja sitruunanmehu.
  5. Kaada kermaseos fileiden päälle ja ripottele päälle raastettu parmesaani.
  6. Paista uunissa 225°C:ssa  n. 25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
Hiilijalanjälki
1.28 kg CO2 ekv
  • Energia 350 kcal/annos
  • Rasva 19 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.1 g
  • Proteiini 39.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 10.4 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Natrium 1620.7 mg
  • Kalsium 361.2 mg
  • Rauta 2.5 mg
  • C-vitamiini 63 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus