Pasha, kevennetty
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/pasha-kevennetty-ID-24208.jpg
		
		Pasha, kevennetty
- 
				
					Avainsanat:
				
														
- Gluteeniton
- Jälkiruoat
- Pääsiäinen
Valmistusohje
500 g maitorahkaa
6 rkl hermesetas-makeutusjauhetta tai sokeria
3 rkl sitruunamehua
14 kpl kuivattua luumua
1 pieni purkki ananasmurskaa
2 valkuaista
- Mausta rahka sokerilla tai makeutusjauheella ja sitruunamehulla.
- Sekoita joukkoon pilkotut luumut ja valutettu ananasmurska.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Sekoita vaahto rahkaseokseen ja kaada sideharsolla vuorattuun pashamuottiin.
- Nosta muotti lautaselle.
- Anna pashan valmistua jääkaapissa yön yli.
 –
 Korista kumottu pasha hedelmillä ja sitruunamelissan lehdillä.
Hiilijalanjälki / annos
							0.65							kg CO2 ekv
						
					Ravintosisältö / annos
- Energia 226 kcal
- C-vitamiini 8.8 mg
- Rauta 0.7 mg
- Kalsium 171.5 mg
- Natrium 154.5 mg
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Sokerit 35.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 46.9 g
- Proteiini 15.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
- Rasva 0.8 g
Pääraaka-aineet
- 
								500 gRahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %
- 
								6 rklSokeri
- 
								1/2 dlSitruunamehu
- 
								14 kplLuumu, kivetön, kuivattu
- 
								140 gAnanas, omassa liemessään
- 
								80 gKananmunan valkuainen, 66% kananmunan massasta