Valmistusohje

500 g maitorahkaa
6 rkl hermesetas-makeutusjauhetta tai sokeria
3 rkl sitruunamehua
14 kpl kuivattua luumua
1 pieni purkki ananasmurskaa
2 valkuaista

  1. Mausta rahka sokerilla tai makeutusjauheella ja sitruunamehulla.
  2. Sekoita joukkoon pilkotut luumut ja valutettu ananasmurska.
  3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  4. Sekoita vaahto rahkaseokseen ja kaada sideharsolla vuorattuun pashamuottiin.
  5. Nosta muotti lautaselle.
  6. Anna pashan valmistua jääkaapissa yön yli.

    Korista kumottu pasha hedelmillä ja sitruunamelissan lehdillä.

 

Ainesosat

  • 500 g
    Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %
  • 6 rkl
    Sokeri
  • 1/2 dl
    Sitruunamehu
  • 14 kpl
    Luumu, kivetön, kuivattu
  • 140 g
    Ananas, omassa liemessään
  • 80 g
    Kananmunan valkuainen, 66% kananmunan massasta

Reseptin ravintosisältö

Energia 226 kcal/annos
  • Rasva 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 15.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 46.9 g
  • Sokerit 35.3 g
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Natrium 154.5 mg
  • Kalsium 171.5 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • C-vitamiini 8.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu