Valmistusohje

500 g maitorahkaa
6 rkl hermesetas-makeutusjauhetta tai sokeria
3 rkl sitruunamehua
14 kpl kuivattua luumua
1 pieni purkki ananasmurskaa
2 valkuaista

  1. Mausta rahka sokerilla tai makeutusjauheella ja sitruunamehulla.
  2. Sekoita joukkoon pilkotut luumut ja valutettu ananasmurska.
  3. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  4. Sekoita vaahto rahkaseokseen ja kaada sideharsolla vuorattuun pashamuottiin.
  5. Nosta muotti lautaselle.
  6. Anna pashan valmistua jääkaapissa yön yli.

    Korista kumottu pasha hedelmillä ja sitruunamelissan lehdillä.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 226 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 8.8 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 171.5 mg
  • Natrium 154.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 35.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 46.9 g
  • Proteiini 15.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 0.8 g
Jaa sivu