Valmistusohje

10 hengelle

400 g pastaa (makaroneja, perhospastaa, kierrepastaa, simpukkapastaa…)
2 l vettä
2 tl suolaa
200 g herne-maissi-paprika -sekoitusta (pakaste)
100 g purjoa
2 omenaa
200–300 g juustoa (esim. kermajuustoa)

  1. Keitä pasta suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Jäähdytä makaronit huuhtelemalla ne kylmällä vedellä lävikössä. Valuta hyvin ja kaada kulhoon.
  3. Lisää herne-maissi-paprika -seos, pieneksi hienonnettu purjo, kuutioidut omenat ja juusto.
  4. Valmista halutessasi kermaviilikastike mehevöittämään salaattia ja sekoita se salaatin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö

Energia 662 kcal/annos
  • C-vitamiini 30.8 mg
  • Rauta 4.3 mg
  • Kalsium 547.2 mg
  • Natrium 1644.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.8 g
  • Sokerit 12.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 101.7 g
  • Proteiini 26.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 13.6 g
  • Rasva 21.8 g
Jaa sivu