Ainesosat

  • 1000 g
    Sokeri
  • 2000 g
    Porkkana
  • 1000 g
    Karviainen

Reseptin ravintosisältö

Energia 1277 kcal/annos
  • C-vitamiini 107.5 mg
  • Rauta 3.7 mg
  • Kalsium 218.5 mg
  • Natrium 95.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 20.5 g
  • Sokerit 290.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 321.1 g
  • Proteiini 5.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Rasva 2 g

Valmistusohje

2 kg porkkanoita
1 kg karviaisia
1 kg sokeria

  1. Keitä porkkanat, kuori ja jauha soseeksi.
  2. Puhdista ja jauha karviaiset.
  3. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
  4. Kuori vaahto pois ja tölkitä heti kuumiin tölkkeihin.
Jaa sivu