Valmistusohje

2 kg porkkanoita
1 kg karviaisia
1 kg sokeria

  1. Keitä porkkanat, kuori ja jauha soseeksi.
  2. Puhdista ja jauha karviaiset.
  3. Sekoita soseet ja sokeri keskenään.
  4. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
  5. Kuori vaahto pois ja tölkitä heti kuumiin tölkkeihin.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 51 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.8 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 3.8 mg
  • Kalsium 8.7 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 4.3 mg
Jaa sivu