Valmistusohje

2 kg porkkanoita
1 kg karviaisia
1 kg sokeria

  1. Keitä porkkanat, kuori ja jauha soseeksi.
  2. Puhdista ja jauha karviaiset.
  3. Sekoita soseet ja sokeri keskenään.
  4. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
  5. Kuori vaahto pois ja tölkitä heti kuumiin tölkkeihin.

Ainesosat

  • 1000 g
    Sokeri
  • 2000 g
    Porkkana
  • 1000 g
    Karviainen

Reseptin ravintosisältö

Energia 51 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.3 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.7 mg
  • Natrium 3.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.8 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu