Penninvenyttäjän herkkusose

100 annosta

Valmistusohje

2 kg porkkanoita
1 kg karviaisia
1 kg sokeria

  1. Keitä porkkanat, kuori ja jauha soseeksi.
  2. Puhdista ja jauha karviaiset.
  3. Sekoita soseet ja sokeri keskenään.
  4. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä.
  5. Kuori vaahto pois ja tölkitä heti kuumiin tölkkeihin.
Hiilijalanjälki
0.11 kg CO2 ekv
  • Energia 51 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.8 g
  • Sokerit 11.6 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 3.8 mg
  • Kalsium 8.7 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 4.3 mg