Perunapannari
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2019/01/MARTAT_EU_pannari_aukeama_H.jpg
Perunapannari
-
Avainsanat:
- Makea leivonta
- Suolainen leivonta
Valmistusohje
6 dl vettä
1,5 dl maitojauhetta
3 kananmunaa
1 dl perunamuusijauhetta
2 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,5 dl öljyä
- Sekoita vesi ja maitojauhe
keskenään. Lisää joukkoon
kananmunat ja sekoita. - Yhdistä kuivat aineet ja sekoita
munamaitoon. Lisää lopuksi
öljy. - Kaada taikina uunipellille
leivinpaperin päälle ja paista
225-asteisessa uunissa noin
30 minuuttia, kunnes pannukakku on hyytynyt ja pinta saanut väriä. Tarjoa esimerkiksi salaatin, tonnikalan tai
raejuuston kanssa, tai makeana herkkuna hillon kera.
0.09 kg CO2 ekv
- Energia 109 kcal/annos
- Rasva 5.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
- Proteiini 4.2 g
- Hiilihydraatti, imeytyvä 10.5 g
- Sokerit 3.2 g
- Kuitu, kokonais- 0.3 g
- Natrium 175.4 mg
- Kalsium 89.3 mg
- Rauta 0.6 mg
- C-vitamiini 0.4 mg
Testattu Marttakeittiössä
Pääraaka-aineet
-
50 gRypsiöljy
-
0.5 tlSuola, pöytäsuola
-
0.84 cupVehnäjauho, valkoinen
-
70 gAPETIT PERUNAMUUSI 350 G
-
3 keskikokoinenKananmuna, tuore
-
0.6 cupMaitojauhe rasvaton
-
600 gVesi, vesijohtovesi