Valmistusohje

5-6 kypsää perunaa
1-2 sipulia
1 omena
1 etikkakurkku

  1. Leikkaa kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne keskenään.
  2. Käytä kastikkeeksi ranskalaista salaatinkastiketta tai maustettua kermaviiliä.

Ainesosat

  • 5 1/2 kpl
    Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton
  • 1 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 keskikokoinen annos (200.0 g)
    Omena, ulkomainen, kuorittu
  • 100 g
    Maustekurkku, sokerisuolattu

Reseptin ravintosisältö

Energia 96 kcal/annos
  • Rasva 0.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 2.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.3 g
  • Sokerit 7 g
  • Kuitu, kokonais- 2.8 g
  • Natrium 229.6 mg
  • Kalsium 17.8 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • C-vitamiini 11.7 mg

Kommentit (2)

  1. Tein pienen 2 hlön annoksen. Mozart perunaa 2, sipuli, maustekurkkuja, oman pellon,oma säilömiä. Vihreä omena ja kun kaupassa oli Avokadoja, niin silppusin yhden joukon jatkoksi. Hunajapullon loppua virutin lämpimän veden avulla, tuli ruokalusikan täysi sitä. Tilkka valkosipulietikkaa, kolme rouhaisua mustapippuria ja jouluruoista pullon loppu Kania Majoneesia, 1,5 dl noin. Todennäköisesti se on Lidlin tuote, koska sen toi meidän jääkaappiin tytär. Kääntelin sitä salaattimassaa ja lisäsin siihen ripottelemalla jodiutua hienoa suolaa.

  2. Kermaviilin aion korvata majoneesilla. Kania, MAYONNAISE. Olen juuri haeskelemassa reseptiä, sain vinkin MARTAT-huomio. Tilkan laitan valkosipulilla maustettua etikkaa, vain tilkan, koska majoneesissa on etikkaa.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu