Valmistusohje

5-6 kypsää perunaa
1-2 sipulia
1 omena
1 etikkakurkku

  1. Leikkaa kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne keskenään.
  2. Käytä kastikkeeksi ranskalaista salaatinkastiketta tai maustettua kermaviiliä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 96 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 11.7 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 17.8 mg
  • Natrium 229.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.8 g
  • Sokerit 7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.3 g
  • Proteiini 2.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu