Valmistusohje

5-6 kypsää perunaa
1 sipuli
1 omena
1-2 etikkakurkkua
kastike:
1 dl rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 tl sinappia
1 murskattu valkosipulinkynsi
suolaa
valkopippuria
Pinnalle:
hienonnettua ruohosipulia

1.Leikkaa kaikki ainekset pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne keskenään.
2.Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää salaatin joukkoon, sekoita varovasti.
3.Anna maustua hetki viileässä.
4.Koristele ruohosipulisilpulla.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 10.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 2.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 26.4 g
  • Sokerit 7.5 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 840.6 mg
  • Kalsium 23.9 mg
  • Rauta 1 mg
  • C-vitamiini 13.4 mg