Perusmarinadi puolelle kilolle lihaa

G
4 annosta

Valmistusohje

½ dl viinietikkaa, viiniä, siideriä tai jogurttia
½ dl öljyä
½ dl soijakastiketta

mausteita maun mukaan esim.
2 maustemittaa mustapippuria tai
paprikajauhetta tai
currya tai
1 murskattu valkosipulinkynsi

  1. Sekoita ainekset muovipussissa.
  2. Laita liha muovipussiin, sulje tiiviisti ja kääntele niin että liha maustuu tasaisesti.
  3. Marinoi kylmässä vähintään 2 tuntia.

    Tämä marinadi sopii hyvin naudanlihalle.
  • Energia 111 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 13.6 mg
  • Natrium 879.8 mg
  • Sokerit 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.9 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Rasva 11.2 g