Perusmarinadi puolelle kilolle lihaa
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/07/Perusmarinadi-puolelle-kilolle-lihaa.jpg
Perusmarinadi puolelle kilolle lihaa
-
Avainsanat:
- Dipit ja levitteet
- Gluteeniton
- Juhannus
- Kananmunaton
- Kesä
- Maidoton
- Pastat, wokit ja kastikkeet
Valmistusohje
½ dl viinietikkaa, viiniä, siideriä tai jogurttia
½ dl öljyä
½ dl soijakastiketta
mausteita maun mukaan esim.
2 maustemittaa mustapippuria tai
paprikajauhetta tai
currya tai
1 murskattu valkosipulinkynsi
- Sekoita ainekset muovipussissa.
- Laita liha muovipussiin, sulje tiiviisti ja kääntele niin että liha maustuu tasaisesti.
- Marinoi kylmässä vähintään 2 tuntia.
–
Tämä marinadi sopii hyvin naudanlihalle.
- Energia 111 kcal/annos
- C-vitamiini 0.1 mg
- Rauta 0.8 mg
- Kalsium 13.6 mg
- Natrium 879.8 mg
- Sokerit 0.5 g
- Hiilihydraatti erotuksena 2.9 g
- Proteiini 0.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
- Rasva 11.2 g
Pääraaka-aineet
-
1/2 dlViinietikka
-
1/2 dlRypsiöljy
-
1/2 dlMaustekastike, soijakastike
-
1/2 tlMustapippuri