Ainesosat

  • 1/2 dl
    Viinietikka
  • 1/2 dl
    Rypsiöljy
  • 1/2 dl
    Maustekastike, soijakastike
  • 1/2 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 111 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 0.8 mg
  • Kalsium 13.6 mg
  • Natrium 879.8 mg
  • Sokerit 0.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.9 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.7 g
  • Rasva 11.2 g

Valmistusohje

½ dl viinietikkaa, viiniä, siideriä tai jogurttia
½ dl öljyä
½ dl soijakastiketta
mausteita maun mukaan esim. 2 maustemittaa mustapippuria tai paprikajauhetta tai currya tai 1 murskattu valkosipulinkynsi

  1. Sekoita ainekset muovipussissa. Pane myös liha muovipussiin, sulje tiiviisti ja kääntele niin että liha maustuu tasaisesti.
  2. Marinoi kylmässä vähintään 2 tuntia. Tämä marinadi sopii hyvin naudanlihalle.
Jaa sivu