Pienet tomaattipizzat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/img_9775.jpg
-
Avainsanat:
- Alkuruoat ja välipalat
- Arjen helpot
- Junnukokki (lapsille)
Valmistusohje
4 pientä rieskaa
1-2 rkl tomaattiketsuppia
2-4 tomaattia
100 g juustoa tai juustoraastetta
1-2 tl oreganoa
Päälle: rucolaa
- Pese tomaatit ja viipaloi.
- Raasta juusto.
- Voitele rieskat ketsupilla, lado tomaattiviipaleet päälle.
- Ripottele juustoraaste pikkupizzoille.
- Paista pizzoja 225°C:ssa uunissa n. 5 minuuttia.
- Ripottele päälle halutessasi oreganoa ja rucolaa.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 8.4 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
- Proteiini 11.3 g
- Hiilihydraatti erotuksena 38.1 g
- Sokerit 4.9 g
- Kuitu, kokonais- 2.6 g
- Natrium 478.9 mg
- Kalsium 264.8 mg
- Rauta 1.4 mg
- C-vitamiini 16.7 mg
Ainesosat
-
100 gJuusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima
-
20 gRucola
-
1 1/2 tlOregano, kuivattu
-
375 gTomaatti
-
1 1/2 rklKetsuppi
-
260 gSekaleipä, rieska, peruna-ohra,vesi vehnäjauho, teollinen