Valmistusohje

4 pientä rieskaa
1-2 rkl tomaattiketsuppia
2-4 tomaattia
100 g juustoa tai juustoraastetta
1-2 tl oreganoa

Päälle: rucolaa

  1. Pese tomaatit ja viipaloi.
  2. Raasta juusto.
  3. Voitele rieskat ketsupilla, lado tomaattiviipaleet päälle.
  4. Ripottele juustoraaste pikkupizzoille.
  5. Paista pizzoja 225°C:ssa uunissa n. 5 minuuttia.
  6. Ripottele päälle halutessasi oreganoa ja rucolaa.

Ainesosat

  • 260 g
    Sekaleipä, rieska, peruna-ohra,vesi vehnäjauho, teollinen
  • 1 1/2 rkl
    Ketsuppi
  • 375 g
    Tomaatti
  • 1 1/2 tl
    Oregano, kuivattu
  • 20 g
    Rucola
  • 100 g
    Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima

Reseptin ravintosisältö

Energia 264 kcal/annos
  • C-vitamiini 16.7 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 264.8 mg
  • Natrium 478.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.6 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 38.1 g
  • Proteiini 11.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
  • Rasva 8.4 g
Jaa sivu