Pienet tomaattipizzat

4 annosta

Valmistusohje

4 pientä rieskaa
1-2 rkl tomaattiketsuppia
2 tomaattia
100 g juustoa tai juustoraastetta
mustapippuria
1 tl oreganoa

Päälle: rucolaa

  1. Pese tomaatit ja viipaloi.
  2. Raasta juusto.
  3. Voitele rieskat ketsupilla, lado tomaattiviipaleet päälle.
  4. Ripottele hieman mustapippuria päälle.
  5. Lisää juustoraaste pikkupizzoille.
  6. Paista pizzoja 225°C:ssa uunissa noin 5-8 minuuttia.
  7. Ripottele päälle halutessasi oreganoa ja rucolaa.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.53 kg CO2 ekv
  • Energia 253 kcal/annos
  • Rasva 8.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.9 g
  • Proteiini 11.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36.1 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 2.4 g
  • Natrium 477.7 mg
  • Kalsium 260.7 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • C-vitamiini 9.8 mg