Valmistusohje

1 l pihlajanmarjoja
1 ½ dl tummaa siirappia
3 dl hillosokeria

  1. Soseuta pihlajanmarjat.
  2. Lisää siirappi. Kuumenna kunnes alkaa muodostua vesihöyryä.
  3. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
  4. Keitä hilloa 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  5. Jäähdytä 20 minuuttia.

    Tölkitä puhtaisiin kuumennettuihin lasipurkkeihin.
    Tarjoa esimerkiksi suolaisten keksien ja juuston kanssa.
    Sopii myös liharuokien lisäkkeeksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 134.1 g
  • Sokerit 109.1 g
  • Kuitu, kokonais- 7.4 g
  • Natrium 27.9 mg
  • Kalsium 89.3 mg
  • Rauta 2.4 mg
  • C-vitamiini 120.6 mg