Valmistusohje

5 dl maitoa
1 tlk raejuustoa
50 g hiivaa
4 dl kaurahiutaleita
50 g rasvaa
1 tl suolaa
7 dl hiivaleipäjauhoja

  1. Lämmitä maito ja sekoita siihen kauhalla muut ainekset tasaiseksi taikinaksi ja levitä se leivinpaperille pellille.
  2. Anna kohota.
  3. Jaa taikinalevy taikinapyörällä ruuduiksi.
  4. Paista 250°C:ssa noin 10 minuuttia.

Katso video:

Ainesosat

  • 7 dl
    Jauho, hiivaleipävehnäjauho
  • 200 g
    Raejuusto, rasvaa 1,5 %
  • 50 g
    Hiiva
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 4 dl
    Kaurahiutale
  • 5 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 50 g
    Rypsiöljy

Reseptin ravintosisältö

Energia 136 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.3 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 46.6 mg
  • Natrium 157.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.7 g
  • Sokerit 1.6 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.2 g
  • Proteiini 6.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Rasva 4.2 g

Katso video

Jaa sivu