Ainesosat

  • 125 g
    Kirjolohifilee, kylmäsavustettu
  • 1 pieni annos (40.0 g)
    Sipuli
  • 100 g
    Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou
  • 3 rkl
    Tilli, tuore
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 1/2 tl
    Sokeri
  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl
  • 100 g
    Maustekurkku, sokerisuolattu
  • 1/2 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 189 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.1 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 104 mg
  • Natrium 730.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.8 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8 g
  • Rasva 14.3 g

Valmistusohje

100–150 g kylmäsavulohta
1 pieni punasipuli
100 g piparjuurituorejuustoa
½ dl tillisilppua
½ tl sitruunapippuria
½ tl rouhittua viherpippuria
½ tl sokeria
2 dl kermaviiliä tai kuohukermaa
1 maustekurkku kuutioina

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja silppua sipuli.
  3. Sekoita tuorejuustoon lohikuutiot, sipuli- ja tillisilppu ja mausteet.
  4. Lisää kermaviili tai vaahdotettu kerma ja kurkkukuutiot.
  5. Laita kannelliseen astiaan.

    Jos levite joutuu seisomaan lämpimässä, käytä kermaviiliä.
Jaa sivu