Valmistusohje

100–150 g kylmäsavulohta
1 pieni punasipuli
100 g piparjuurituorejuustoa
½ dl tillisilppua
½ tl sitruunapippuria
½ tl rouhittua viherpippuria
½ tl sokeria
2 dl kermaviiliä tai kuohukermaa
1 maustekurkku kuutioina

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja silppua sipuli.
  3. Sekoita tuorejuustoon lohikuutiot, sipuli- ja tillisilppu ja mausteet.
  4. Lisää kermaviili tai vaahdotettu kerma ja kurkkukuutiot.
  5. Laita kannelliseen astiaan.

    Jos levite joutuu seisomaan lämpimässä, käytä kermaviiliä.

Reseptin ravintosisältö

Energia 189 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.1 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • Kalsium 104 mg
  • Natrium 730.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.8 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8 g
  • Rasva 14.3 g
Jaa sivu