Piparjuuri-lohilevite

G
4 annosta

Valmistusohje

100–150 g kylmäsavulohta
1 pieni punasipuli
200 g piparjuurituorejuustoa
½ dl tillisilppua
½ tl sitruunapippuria
½ tl sokeria
1 dl kermaviiliä
1 maustekurkku kuutioina

  1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja silppua sipuli.
  3. Sekoita tuorejuustoon lohikuutiot, sipuli- ja tillisilppu ja mausteet.
  4. Lisää kermaviili ja kurkkukuutiot.
  5. Anna maustua hetki kylmässä.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Energia 244 kcal/annos
  • Rasva 20.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11.9 g
  • Proteiini 9.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.2 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Kuitu, kokonais- 0.7 g
  • Natrium 840.7 mg
  • Kalsium 102.6 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 5.8 mg