Valmistusohje

4 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoa
3 tl leivinajuhetta
3 tl kanelia
1 tl kardemummaa
0,5 tl inkivääriä
0,25 tl suolaa
1,5 dl rypsiöljyä
4 dl hienoa porkkanaraastetta
1 dl anansmurskaa
Kuorrutus:
50 g sulatettua margariinia
0,5 dl kahvia
n. 4 dl tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
nonparelleja

Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kuiva-aineseos, öljy, porkkanaraaste ja anansmurska vaahdon joukkoon kevyesti sekoitellen.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä seos jäähtyneen kakkulevyn päälle. Ripottele päälle nonparelleja.

Katso video

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu