Valmistusohje

1 kg porkkanoita
3 dl porkkanoiden keitinlientä
1 dl mannasuurimoita
1 rkl rasvaa
1 tl suolaa
valkopippuria
siirappia
(kermaa)

1. Kuori porkkanat, keitä ne kypsiksi ja soseuta.
2. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita. Osan keitinliemestä voi korvata kermalla.
3. Pane seos voideltuun uunivuokaan.
4. Kypsennä laatikkoa 200°C:ssa noin tunti.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 2.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.2 g
  • Proteiini 2.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 33.2 g
  • Sokerit 13.9 g
  • Kuitu, kokonais- 4.6 g
  • Natrium 423.6 mg
  • Kalsium 57.1 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • C-vitamiini 10.8 mg