Poro-raejuustotahna

G
4 annosta

Valmistusohje

250 g raejuustoa
100 g sinihomejuustoa muruna
pala purjoa tai 2 kevätsipulia
60–100 g kylmäsavuporoa
200 g ranskankermaa
½ tl viherpippuria

  1. Sekoita raejuusto ja sinihomejuustomuru keskenään.
  2. Paloittele purjo ja savuporo pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita juustot, purjo, savuporo, ranskankerma ja pippuri.Anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
1.44 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 309 kcal
  • Rasva 23.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.2 g
  • Proteiini 21 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 851.2 mg
  • Kalsium 212 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 5 mg