Poro-raejuustotahna
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/porolevitenetti.jpg
Poro-raejuustotahna
-
Avainsanat:
- Gluteeniton
- Kananmunaton
- Välipalat
Valmistusohje
250 g raejuustoa
100 g sinihomejuustoa muruna
pala purjoa tai 2 kevätsipulia
60–100 g kylmäsavuporoa
200 g ranskankermaa
½ tl viherpippuria
- Sekoita raejuusto ja sinihomejuustomuru keskenään.
- Paloittele purjo ja savuporo pieniksi paloiksi.
- Sekoita juustot, purjo, savuporo, ranskankerma ja pippuri.Anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.
1.44 kg CO2 ekv
- Energia 309 kcal/annos
- Rasva 23.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 15.2 g
- Proteiini 21 g
- Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
- Sokerit 3.4 g
- Kuitu, kokonais- 0.4 g
- Natrium 851.2 mg
- Kalsium 212 mg
- Rauta 1.7 mg
- C-vitamiini 5 mg
Pääraaka-aineet
-
1/2 tlMustapippuri
-
200 gCreme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 %
-
80 gKokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu
-
75 gPurjosipuli
-
100 gJuusto, sinihomejuusto, rasvaa 27-30 %, aura/danazole, keskiarvo
-
250 gRaejuusto, rasvaa 1,5 %