Valmistusohje

250 g raejuustoa
100 g sinihomejuustoa muruna
pala purjoa tai 2 kevätsipulia
60–100 g kylmäsavuporoa
200 g ranskankermaa
½ tl viherpippuria

  1. Sekoita raejuusto ja sinihomejuustomuru keskenään.
  2. Paloittele purjo ja savuporo pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita juustot, purjo, savuporo, ranskankerma ja pippuri.Anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.

 

Ainesosat

  • 250 g
    Raejuusto, rasvaa 1,5 %
  • 100 g
    Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 27-30 %, aura/danazole, keskiarvo
  • 75 g
    Purjosipuli
  • 80 g
    Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu
  • 200 g
    Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 %
  • 1/2 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 309 kcal/annos
  • C-vitamiini 5 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 212 mg
  • Natrium 851.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Proteiini 21 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.2 g
  • Rasva 23.1 g
Jaa sivu