Poro-raejuustotahna

G
4 annosta

Valmistusohje

250 g raejuustoa
100 g sinihomejuustoa muruna
pala purjoa tai 2 kevätsipulia
60–100 g kylmäsavuporoa
200 g ranskankermaa
½ tl viherpippuria

  1. Sekoita raejuusto ja sinihomejuustomuru keskenään.
  2. Paloittele purjo ja savuporo pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita juustot, purjo, savuporo, ranskankerma ja pippuri.Anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.
Hiilijalanjälki
1.44 kg CO2 ekv
  • Energia 309 kcal/annos
  • Rasva 23.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.2 g
  • Proteiini 21 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 851.2 mg
  • Kalsium 212 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 5 mg