Valmistusohje

250 g raejuustoa
100 g sinihomejuustoa muruna
pala purjoa tai 2 kevätsipulia
60–100 g kylmäsavuporoa
200 g ranskankermaa
½ tl viherpippuria

  1. Sekoita raejuusto ja sinihomejuustomuru keskenään.
  2. Paloittele purjo ja savuporo pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita juustot, purjo, savuporo, ranskankerma ja pippuri.Anna maustua tunnin verran ennen tarjoilua.

 

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 309 kcal/annos
  • C-vitamiini 5 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 212 mg
  • Natrium 851.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.4 g
  • Proteiini 21 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.2 g
  • Rasva 23.1 g
Jaa sivu