Valmistusohje

250 g keitettyjä punajuuria
250 g keitettyjä kangasrouskuja
1 sipuli
1 muna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
2 tl sinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
persiljasilppua

  1. Kuori ja lohko sipuli.
  2. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.
  3. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 5.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.6 g
  • Sokerit 6.4 g
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Natrium 808.7 mg
  • Kalsium 32.6 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • C-vitamiini 7.6 mg