Valmistusohje

250 g keitettyjä punajuuria
250 g keitettyjä kangasrouskuja
1 sipuli
1 muna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
2 tl sinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
persiljasilppua

  1. Kuori ja lohko sipuli.
  2. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.
  3. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 114 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 2.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 5.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.6 g
  • Sokerit 6.4 g
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Natrium 808.7 mg
  • Kalsium 32.6 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • C-vitamiini 7.6 mg
Jaa sivu