Valmistusohje

250 g keitettyjä punajuuria
250 g keitettyjä kangasrouskuja
1 sipuli
1 muna
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
2 tl sinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
persiljasilppua

  1. Kuori ja lohko sipuli.
  2. Laita kaikki aineet monitoimikoneen kulhoon ja soseuta.
  3. Muotoile taikinasta pyöryköitä tai pihvejä ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Ainesosat

  • 250 g
    Punajuuri, keitetty, suolaa
  • 1 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton
  • 1/2 dl
    Jauho, vehnäjauho, puolikarkea
  • 2 rkl
    Jauho, perunajauho tai -suurimo, perunatärkkelys
  • 2 tl
    Sinappi
  • 1 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/2 tl
    Mustapippuri
  • 3 rkl
    Persilja
  • 250 g
    Kangasrousku

Reseptin ravintosisältö

Energia 114 kcal/annos
  • C-vitamiini 7.6 mg
  • Rauta 1.9 mg
  • Kalsium 32.6 mg
  • Natrium 808.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.1 g
  • Sokerit 6.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 22.6 g
  • Proteiini 5.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Rasva 2.3 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu