Punakaali-mustaherukkasalaatti

4 annosta

Valmistusohje

300 g punakaalia
noin 2 dl (pakaste)mustaherukoita
koristeeksi persiljaa

  1. Raasta punakaali hienoksi raasteeksi.
  2. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella hienoksi soseeksi.
  3. Yhdistä raaste ja sose, laita kylmään maustumaan.
  4. Koristele kokonaisilla mustaherukoilla ja persiljalla.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.27 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 35 kcal
  • C-vitamiini 59.4 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 50.5 mg
  • Natrium 4.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g