Valmistusohje

300 g punakaalia
noin 2 dl (pakaste)mustaherukoita
koristeeksi persiljaa

  1. Raasta punakaali hienoksi raasteeksi.
  2. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella hienoksi soseeksi.
  3. Yhdistä raaste ja sose, laita kylmään maustumaan.
  4. Koristele kokonaisilla mustaherukoilla ja persiljalla.

Ainesosat

  • 300 g
    Valkokaali, keräkaali
  • 2 dl
    Mustaherukka
  • 2 rkl
    Persilja

Reseptin ravintosisältö

Energia 35 kcal/annos
  • C-vitamiini 59.4 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 50.5 mg
  • Natrium 4.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g
Jaa sivu