Valmistusohje

300 g punakaalia
noin 2 dl (pakaste)mustaherukoita
koristeeksi persiljaa

  1. Raasta punakaali hienoksi raasteeksi.
  2. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella hienoksi soseeksi.
  3. Yhdistä raaste ja sose, laita kylmään maustumaan.
  4. Koristele kokonaisilla mustaherukoilla ja persiljalla.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 59.4 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 50.5 mg
  • Natrium 4.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Sokerit 5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 8.3 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.3 g