Punastuneet chilisilakat
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/chilisilakatnetti.jpg
		
		Punastuneet chilisilakat
- 
				
					Avainsanat:
				
														
 - Kala
 - Kananmunaton
 - Maidoton
 - Uuni- ja pataruoat
 
Valmistusohje
500 g silakkafileitä
suolaa
Tomaattikastike:
½ dl viinietikkaa
½ dl öljyä
1 ½ dl tomaattimurskaa
½ dl chili-ketsuppia
2 rkl soijakastiketta
1 tl timjamia
½ tl mustapippuria
- Ripottele silakkafileille suolaa.
 - Kääri fileet rullalle ja lado laakeaan voideltuun uunivuokaan.
 - Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kalarullien päälle.
 - Kypsennä uunissa 200°C:ssa 20–30 minuuttia.
 
Hiilijalanjälki / annos
							0.95							kg CO2 ekv
						
					Ravintosisältö / annos
- Energia 312 kcal
 - Rasva 22.5 g
 - Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
 - Proteiini 20.9 g
 - Hiilihydraatti erotuksena 9.6 g
 - Sokerit 5.1 g
 - Kuitu, kokonais- 0.3 g
 - Natrium 1356.5 mg
 - Kalsium 125.9 mg
 - Rauta 1.8 mg
 - C-vitamiini 6.5 mg
 
Pääraaka-aineet
- 
								1/2 tlMustapippuri
 - 
								1 tlTimjami
 - 
								1/2 dlKetsuppi
 - 
								2 rklMaustekastike, soijakastike
 - 
								1 1/2 dlTomaattimurska
 - 
								1/2 dlRypsiöljy
 - 
								1/2 dlViinietikka
 - 
								1 tlSuola, pöytäsuola
 - 
								500 gSilakkafilee